Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Försäljningscenter

Shuimolanting

Försäljningscenter Den kinesiska stilen i det här fallet antar den mörka kafferöda markstenen på marknaden och ämnet i den naturliga belysningen i golvfönstret och bildar en kontrast mellan ljus och skugga, det virtuella och det verkliga. De virtuella och aluminiumträgallerna, kopparkonstens lotusbladdelar i den natursköna platsen och den kinesiska karaktärsstrukturen för installation i viloplatsen är punkten för "bläckorkididomstolen". fall. I synnerhet användningen av nya material av koppar, i den vanliga höjdpunkten extraordinära, men också påtagligt minska kostnaden för ytan.

Projektnamn : Shuimolanting, Designers namn : Zhoumin Wei, Kundens namn : Hefei Wanling Architectural Decoration Design Engineering Co.,LTD..

Shuimolanting Försäljningscenter

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.