Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bärbar Enhet Med Flera Funktioner

Along with

Bärbar Enhet Med Flera Funktioner Projektet ger en bärbar upplevelse för utomhusmassan, som huvudsakligen är uppdelad i två delar: huvudkroppen och moduler som kan bytas. Huvudkroppen inkluderar laddnings-, tandborste- och rakningsfunktioner. Inredningen inkluderar tandborste och rakhuvud. Originalet inspiration för produkten kom från människor som älskar att resa och har sitt bagage rörigt eller förlorat, så det bärbara, mångsidiga paketet blev produkten att positionera. Nu gillar många att resa, så bärbara produkter blir valet. Denna produkt överensstämmer med marknadens efterfrågan.

Kattbädd

Catzz

Kattbädd Vid utformningen av Catzz kattbädd hämtades inspiration från både kattens och ägarnas behov och behovet av att förena funktion, enkelhet och skönhet. Medan de observerade katter inspirerade deras unika geometriska egenskaper den rena och igenkännliga formen. Några karakteristiska beteendemönster (t.ex. öronrörelse) införlivades i kattens användarupplevelse. Med tanke på ägare var målet också att skapa en möbel som de kunde anpassa och stolt visa upp. Dessutom var det viktigt att säkerställa enkelt underhåll. Allt som den eleganta, geometriska designen och den modulära strukturen möjliggör.

Lyxmöbler

Pet Home Collection

Lyxmöbler Pet Home Collection är en husdjursmöbel, utvecklad efter en uppmärksam observation av fyrbenta vänners beteende i hemmiljön. Designbegreppet är ergonomi och skönhet, där välbefinnande innebär den balans som djuret finner i sitt eget utrymme inom hemmiljön, och design är tänkt som en kultur att leva i sällskap med husdjur. Ett noggrant urval av material framhäver formerna och egenskaperna hos varje möbel. Dessa föremål, som har autonomi för skönhet och funktion, tillfredsställer husdjursinstinkterna och hemmiljöns estetiska behov.

Husdjursbärare

Pawspal

Husdjursbärare Pawspal Pet carrier sparar energi och hjälper husdjursägaren att snabbt leverera. För designkonceptet Pawspal husdjursbärare inspirerad från rymdfärjan som de kan ta sina underbara husdjur till vart de vill. Och om de har ett husdjur till kan de placera ett annat på toppen och angränsa hjulen längst ner för att dra bärare. Förutom det har Pawspal designat med intern ventilationsfläkt för att vara bekväm för husdjur och lätt att ladda den med USB C.

Omedelbar Naturlig Läppförstoringsapparat

Xtreme Lip-Shaper® System

Omedelbar Naturlig Läppförstoringsapparat Xtreme Lip-Shaper®-system är världens första kliniskt beprövade läppförstoringsapparat för läkemedel för hemmabruk. Den använder en 3.500-årig kinesisk "koppning" -metod - med andra ord sugning - i kombination med avancerad läppformningsteknik för att konturera och förstora läpparna direkt. Designen skapar hisnande en-lobad och dubbel-lobad underkant precis som Angelina Jolie. Användare kan förbättra övre eller nedre läppen separat. Konstruktionen är också byggd för att lyfta bågarna på Cupidens båge, fylla i läppgrovor för att lyfta hörnen i den åldrande munnen. Lämplig för båda könen.

Sockerbitar

Two spoons of sugar

Sockerbitar Att ha te eller dricka kaffe är inte bara för att släcka en törst. Det är en ceremoni för att hänge och dela. Att lägga till socker till ditt kaffe eller te kan vara lika enkelt som du kommer ihåg romerska siffrorna! Oavsett om du behöver en enda sked socker eller en två eller tre, måste du bara välja ett av de tre siffrorna som är gjorda av socker och smaka det i din varma / kalla dryck. En enda åtgärd och ditt syfte är löst. Ingen sked, ingen mätning, det blir så enkelt.