Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kattmöbelmodul

Polkota

Kattmöbelmodul Om du har en katt har du antagligen haft minst två av dessa tre problem när du valde ett hem för henne: brist på estetik, hållbarhet och komfort. Men denna hängmodul löser dessa problem genom att kombinera tre faktorer: 1) Minimalismdesign: enkelhet i form och variation i färgdesign; 2) Miljövänligt: träavfall (sågspån, spån) är säkert för kattens och hennes ägares hälsa; 3) Universitet: modulerna kombineras med varandra, så att du kan skapa en separat kattlägenhet i ditt hem.

Projektnamn : Polkota, Designers namn : Nadezhda Kiseleva, Kundens namn : Nadezhda Kiseleva.

Polkota Kattmöbelmodul

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.