Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fågelhus

Domik Ptashki

Fågelhus På grund av den monotona livsstilen och bristen på hållbar interaktion med naturen lever en person i ett tillstånd av ständig nedbrytning och intern missnöje, vilket inte tillåter honom att njuta av livet fullt ut. Det kan fixas genom att utvidga gränserna för uppfattningen och få ny erfarenhet av samverkan mellan människa och natur. Varför fåglar? Deras sång påverkar positivt människans mentala hälsa, även fåglar skyddar miljön från skadedjur. Projektet Domik Ptashki är en möjlighet att skapa användbart grannskap och försöka ornitologrollen genom att observera och ta hand om fåglar.

Projektnamn : Domik Ptashki, Designers namn : Igor Dydykin, Kundens namn : DYDYKIN Studio .

Domik Ptashki Fågelhus

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.