Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tebryggare

Grundig Serenity

Tebryggare Serenity är en modern tebryggare som fokuserar på glad användarupplevelse. Projektet fokuserar mest på estetiska element och användarupplevelse eftersom huvudmålet föreslår att produkten skiljer sig från de befintliga produkterna. Tebryggarens brygga är mindre än kroppen som gör att produkten kan se över marken som ger unik identitet. Lätt krökt kropp i kombination med skivade ytor stöder också produktens unika identitet.

Ljuskrona

Lory Duck

Ljuskrona Lory Duck är utformad som ett upphängningssystem sammansatt av moduler tillverkade av mässing och epoxiglas, som var och en liknar en anka som glider enkelt genom svalt vatten. Modulerna erbjuder också konfigurerbarhet; med en beröring, kan alla justeras för att vända mot alla riktningar och hänga i valfri höjd. Lampans grundform föddes relativt snabbt. Men det behövde månader av forskning och utveckling med otaliga prototyper för att skapa sin perfekta balans och det bästa utseendet från alla möjliga vinklar.

Fjärilshängare

Butterfly

Fjärilshängare Fjärilshängaren fick sitt namn för sin likhet med formen av en flygande fjäril. Det är minimalistiska möbler som kan monteras på ett bekvämt sätt på grund av utformningen av de separerade komponenterna. Användare kan snabbt montera galgen med bara händer. När det är nödvändigt att flytta är det bekvämt att transportera efter demontering. Installationen tar bara två steg: 1. packa båda ramarna ihop för att bilda ett X; och gör de diamantformade ramarna på varje sida överlappade. 2. Skjut trästycket genom de överlappade diamantformade ramarna på båda sidor för att hålla ramarna

Seriehuven

Black Hole Hood

Seriehuven Denna serie huva designad av inspirering av Black Hole och Worm Hole gör produkten vacker och modern form, som allt orsakar känslomässiga känslor och prisvärd. Det gör känslomässiga stunder och enkel användning under matlagning. Det är lätt, enkelt att installera, lätt att rengöra och designat för moderna iland-kök.

Högtalare

Black Hole

Högtalare Black Hole designad på grundval av modern intelligent teknologi, och det är en bärbar Bluetooth-högtalare. Den kan anslutas till valfri mobiltelefon med olika plattformar, och det finns en USB-port för anslutning till extern bärbar lagring. Det inbäddade ljuset kan användas som ett skrivbordsljus. Dessutom gör det tilltalande utseendet på Black Hole att det så tilltalande hemmatyg kan användas i inredning.

Bärbar Bluetooth-Högtalare

Black Box

Bärbar Bluetooth-Högtalare Detta är en bärbar Bluetooth-högtalare. Den är lätt och liten och har emotionell form. Jag designade Black Box högtalarform genom att förenkla formen på vågorna. För att lyssna på stereoljudet har det två högtalare, vänster och höger. Även dessa två högtalare är var och en del av vågformen. En är en positiv vågform och en negativ vågform. för användning kan den här enheten ansluta par till andra elektroniska enheter som mobil och dator via Bluetooth och spelar ljudet. Det har också batteridelningen. Om du sätter ihop två högtalare visas en svart ruta på bordet när den inte används.