Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvättbält Inomhus

Brooklyn Laundreel

Tvättbält Inomhus Detta är tvättbälte för inredning. Kompakt kropp som är mindre än japansk pocketbok ser ut som måttband, slät yta utan skruv på ytan. 4 m långt bälte har totalt 29 hål, varje hål kan hålla och hålla kapphängare utan klädnypor, det fungerar för snabbtork. Bältet är tillverkat av antibakteriellt och anti-mögel polyuretan, säkert, rent och starkt material. Max belastning är 15 kg. 2 st krok och roterande kropp tillåter användning på flera sätt. Liten och enkel, men detta är mycket användbart inomhus tvättartiklar. Enkel drift och smart installation passar alla typer av rum.

Soffa

Shell

Soffa Shell-soffan verkade som en kombination av snäckskal-konturer och modetrender när det gäller att imitera exoskelett-teknik och 3d-tryck. Syftet var att skapa en soffa med effekten av optisk illusion. Det bör vara de lätta och luftiga möblerna som kan användas både hemma och utomhus. För att uppnå effekten av lätthet användes en bana av nylonrep. Därför balanseras slaktkroppens hårdhet av silhuettlinjernas vävning och mjukhet. En styv bas under sittplatsens hörnsektioner kan användas som sidobord och mjuka huvudstolar och kuddar avslutar kompositionen.

Fåtölj

Infinity

Fåtölj Huvudtyngden i infinity-fåtöljens design är precis på ryggstödet. Det är hänvisningen till oändlighetssymbolen - en omvänd figur på åtta. Det är som om det ändrar sin form när du vrider, ställer in dynamiken i linjerna och återskapar oändlighetstecknet i flera plan. Ryggstödet dras ihop av flera elastiska band som bildar en yttre slinga, som också återgår till symboliken i den oändliga cykliska liv och balans. En extra betoning läggs på unika benskridskor som säkert fixerar och stöder sidodelarna på fåtöljen precis som klämmor gör.

Belysning

Capsule

Belysning Lampans form Kapsel upprepar formen på kapslarna som är så utbredda i den moderna världen: mediciner, arkitektoniska strukturer, rymdskepp, termoser, rör, tidskapslar som överför meddelanden till ättlingar under många decennier. Det kan vara av två typer: standard och långsträckt. Lampor finns i flera färger med varierande grad av transparens. Bindning med nylonrep ger lampan en handgjord effekt. Dess universella form var att bestämma enkelheten i tillverkning och massproduktion. Att spara lampans produktionsprocess är den största fördelen.

Paviljong

ResoNet Sinan Mansions

Paviljong ResoNet Pavilion beställs av Sinan Mansions i Shanghai för firandet av det kinesiska nyåret 2017. Den består av en tillfällig paviljong plus en interaktiv LED-ljus "resonet" fäst i den inre ytan. Den använder Low-Fi-tekniker för att visualisera resonansfrekvenser som är inneboende i den naturliga miljön, via samverkan mellan allmänheten och omgivande element som detekteras av ett LED-nät. Paviljongen upplyser allmänheten som svar på vibrationsstimulier. Förutom att besökare kan komma för att göra vårfestens önskemål, kan den också användas som en performance-scen.

Fåtölj

Lollipop

Fåtölj Lollipop fåtöljen är en kombination av ovanliga former och trendiga färger. Dess silhuetter och färgelement måste se på distans som godisar, men samtidigt skulle fåtöljen passa in i olika stilar. Chupa-chups-formen baserade på armstöden och ryggen och sätet är gjorda i form av klassiska godisar. Lollipop-fåtöljen är skapad för människor som gillar djärva beslut och mode, men inte vill ge upp funktionalitet och komfort.