Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Möbler Som Förvandlas

Ludovico

Möbler Som Förvandlas Det sparar utrymme är ganska originalt, med två stolar helt dolda in i lådan. När du placeras i huvudmöblerna inser du inte att det som verkar vara lådor egentligen är två separata stolar. Du kan också ha ett bord som kan användas som ett skrivbord när det tas ut från huvudstrukturen. Huvudstrukturen består av fyra lådor och ett fack precis ovanför den översta lådan där du kan förvara många saker. Det huvudsakliga materialet som används för dessa möbler, beign eucaliptus fingerjoint, är miljövänligt, otroligt motståndskraftigt, hårt och har en mycket stark visuell appell.

Klockapplikation

Dominus plus

Klockapplikation Dominus plus uttrycker tiden på ett originellt sätt. Som prickar på domino-bitar representerar tre grupper av prickar: timmar, tiotals minuter och minuter. Tid på dagen kan läsas från prickens färg: grön för AM; gult för PM. Applikationen innehåller en timer, en väckarklocka och klockspel. Alla funktioner kan navigeras genom att trycka på diskreta hörnpunkter. Det hade en original och konstnärlig design som presenterar det faktiska 2000-talets Face of Time. Den är designad i en vacker symbiose med Apple bärbara enheter. Det har ett enkelt gränssnitt med bara ett fåtal nödvändiga ord för att använda det.

Kommersiellt Utrymme

De Kang Club

Kommersiellt Utrymme Dekang ligger i det kommersiella centrumet i Guangzhou, Kina, är ett SPA och underhållning ett av de kommersiella projekten. Projektet ligger i designkonceptet ”stadslandskap” som den grundläggande ledtråden för att svara på kraven i det moderna stadslivet.

Meddelandekort

Standing Message Card “Post Animal”

Meddelandekort Låt djurpappersfarkosten leverera dina viktiga meddelanden. Klottera ditt meddelande i kroppen och skicka sedan med andra delar in i kuvertet. Detta är ett roligt meddelandekort som mottagaren kan montera tillsammans och visa. Har sex olika djur: anka, gris, sebra, pingvin, giraff och renar. Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme.

Transformerbar Soffa

Mäss

Transformerbar Soffa Jag ville skapa en modulär soffa som kunde omvandlas till flera separata sittlösningar. Hela möblerna består av bara två olika bitar av samma form för att bilda olika lösningar. Huvudstrukturen är samma sidoform av armstöd men endast tjockare. Armstöden kan vridas 180 grader för att byta eller fortsätta huvudmaterialet på möblerna.

Kakestativ

Temple

Kakestativ Från den växande populariteten inom hembakning kunde vi se ett behov av ett modernt modernt kakestativ, som lätt kan förvaras i ett skåp eller rita. Lätt att rengöra och diskmaskin säkert. Templet är lätt att montera och intuitivt genom att skjuta plattorna över den centrala avsmalnande ryggraden. Demontering är lika enkelt genom att helt enkelt skjuta dem tillbaka. Alla fyra huvudelementen hålls samman av staplaren. Stackern hjälper till att hålla alla elementen tillsammans för kompakt lagring med flera vinklar. Du kan använda olika plattkonfigurationer för olika tillfällen.