Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalender Rocking stolen är en fristående skrivbordskalender i form av en miniatyrstol. Följ guiden för att montera en gungstol som vaggar fram och tillbaka precis som en riktig. Visa den aktuella månaden på ryggstolen och nästa månad på sätet. Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.

Elcykel

ICON E-Flyer

Elcykel ICON och Vintage Electric samarbetade för att designa denna tidlösa elcykel. ICON E-Flyer är designad och byggd i Kalifornien i låg volym och gifter sig med vintage design med modern funktionalitet för att skapa en distinkt och kapabel personlig transportlösning. Funktioner inkluderar ett 35 mils intervall, 22 MPH topphastighet (35 MPH i tävlingsläge!) Och en två timmars laddningstid. Extern USB-anslutning och laddningsanslutningspunkt, regenerativ bromsning och komponenter av högsta kvalitet genomgående. www.iconelectricbike.com

Kalender

calendar 2013 “Town”

Kalender Staden är ett pappershantverkssats med delar som fritt kan monteras i en kalender. Sätt ihop byggnader i olika former och njut av att skapa din helt egen lilla stad. Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.

Klocka

Ring Watch

Klocka Ringklockan representerar den maximala förenklingen av ett traditionellt armbandsur genom att eliminera nummer och händer till förmån för de två ringarna. Denna minimalistiska design ger både en ren och enkel look som gifter sig perfekt med klockans iögonfallande estetik. Dess signaturkrona ger fortfarande ett effektivt sätt att ändra timmen medan dess dolda e-bläckskärm visar de livliga färgbanden med exceptionell definition, vilket i slutändan upprätthåller en analog aspekt samtidigt som den ger en längre batteritid.

Urban Bänk

Eternity

Urban Bänk En två sittande bänk av flytande sten. Två robusta enheter ger en bekväm och omfattande sittupplevelse och samtidigt tar de hand om systemets stabilitet. Ändarna på bänken är placerade på ett sådant sätt att den minsta rörelsen neutraliseras. Det är en bänk som respekterar den befintliga infrastrukturen i en stadsmiljö. Enkel installation på plats introduceras. Förankring poäng inte mer, bara släpp & glöm. Se upp, Eighternity är nära. åh ja.

Utställningsdesign

Multimedia exhibition Lsx20

Utställningsdesign En multimediautställning ägnades upp till 20-årsjubileet för återinförandet av de nationella valutaföretagen. Syftet med utställningen var att introducera ramen för den treenighet som det konstnärliga projektet baserades på, nämligen sedlar och mynt, författarna - 40 framstående lettiska konstnärer från olika kreativa genrer - och deras konstverk. Utställningens koncept har sitt ursprung i grafit eller bly som är en blyerts centralaxel, ett vanligt verktyg för konstnärer. Grafitstruktur fungerade som det centrala designelementet i utställningen.