Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skulpturinstallation

Superegg

Skulpturinstallation Superegg representerar den snabba mångfalden av kaffekapslar för engångsbruk, som symboliserar människans bekvämlighet och dess påverkan på miljön. Den strukturerade geometriska supereggformen, som dokumenterats av matematikern Gabriel Lame, framträder över marken, är prickade med slumpmässigt kasserade kaffekapslar ordnade i perfekta linjer. Visceral-upplevelsen engagerar tittaren från alla vinklar och avstånd. Över 3000 kapslar samlades in via en uppmaning på sociala medier och lokalsamhället. Superegg gör det möjligt för tittaren att granska avfall och uppmuntra till nya återvinningsvanor.

Projektnamn : Superegg, Designers namn : Jaco Roeloffs, Kundens namn : Jaco Roeloffs.

Superegg Skulpturinstallation

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.