Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skulpturinstallation

Superegg

Skulpturinstallation Superegg representerar den snabba mångfalden av kaffekapslar för engångsbruk, som symboliserar människans bekvämlighet och dess påverkan på miljön. Den strukturerade geometriska supereggformen, som dokumenterats av matematikern Gabriel Lame, framträder över marken, är prickade med slumpmässigt kasserade kaffekapslar ordnade i perfekta linjer. Visceral-upplevelsen engagerar tittaren från alla vinklar och avstånd. Över 3000 kapslar samlades in via en uppmaning på sociala medier och lokalsamhället. Superegg gör det möjligt för tittaren att granska avfall och uppmuntra till nya återvinningsvanor.

Projektnamn : Superegg, Designers namn : Jaco Roeloffs, Kundens namn : Jaco Roeloffs.

Superegg Skulpturinstallation

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.