Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hotellinredning

Stories Container

Hotellinredning Containern transporterar laster till platser. Hotellet erbjuder vilor för resenärer. En övergående viloplats är det de har gemensamt. Det är därför du använder "containern" som begreppet hotell. Hotellet är inte bara en viloplats utan också ett utrymme med personlighet. Varje rum har sitt eget uttryck och personlighet. Skapa därför åtta olika sviter som följer: Skäm bort dig, utveckla, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey och Ballerina. Stable House är inte bara en viloplats utan också en leveransstation för din ande.

Projektnamn : Stories Container, Designers namn : Chiung Hui Fu, Kundens namn : YULI DESIGN.

Stories Container Hotellinredning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.