Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hotellinredning

Stories Container

Hotellinredning Containern transporterar laster till platser. Hotellet erbjuder vilor för resenärer. En övergående viloplats är det de har gemensamt. Det är därför du använder "containern" som begreppet hotell. Hotellet är inte bara en viloplats utan också ett utrymme med personlighet. Varje rum har sitt eget uttryck och personlighet. Skapa därför åtta olika sviter som följer: Skäm bort dig, utveckla, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey och Ballerina. Stable House är inte bara en viloplats utan också en leveransstation för din ande.

Projektnamn : Stories Container, Designers namn : Chiung Hui Fu, Kundens namn : YULI DESIGN.

Stories Container Hotellinredning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.