Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Armband

Phenotype 002

Armband Formen av Phenotype 002 armband är resultatet av digital simulering av biologisk tillväxt. Den algoritm som används i den kreativa processen gör det möjligt att imitera beteendet hos biologisk struktur som skapar ovanliga organiska former, uppnår diskret skönhet tack vare optimal struktur och materiell ärlighet. Prototypen materialiseras med 3D-tryckteknik. I det sista steget är smykkstycket handgjutet i mässing, polerat och färdigbehandlat med detaljer.

Projektnamn : Phenotype 002, Designers namn : Maciej Nisztuk, Kundens namn : In Silico.

Phenotype 002 Armband

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.