Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Armband

Phenotype 002

Armband Formen av Phenotype 002 armband är resultatet av digital simulering av biologisk tillväxt. Den algoritm som används i den kreativa processen gör det möjligt att imitera beteendet hos biologisk struktur som skapar ovanliga organiska former, uppnår diskret skönhet tack vare optimal struktur och materiell ärlighet. Prototypen materialiseras med 3D-tryckteknik. I det sista steget är smykkstycket handgjutet i mässing, polerat och färdigbehandlat med detaljer.

Projektnamn : Phenotype 002, Designers namn : Maciej Nisztuk, Kundens namn : In Silico.

Phenotype 002 Armband

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.