Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Visuell Kommunikation

Plates

Visuell Kommunikation För att demonstrera olika avdelningar i järnaffären Didyk Pictures kom med idén att presentera dem som flera plattor med olika hårdvaruobjekt ovanpå dem, serverade på ett restaurangmässigt sätt. Vit bakgrund och vita rätter hjälper till att framhäva de serverade föremålen och gör det lättare för butiksbesökare att hitta en viss avdelning. Bilderna användes också på 6x3 meter skyltar och affischer i kollektivtrafik över hela Estland. En vit bakgrund och en enkel komposition gör att detta annonsmeddelande kan uppfattas även av en person i en förbipasserande bil.

Projektnamn : Plates, Designers namn : Sergei Didyk, Kundens namn : Didyk Pictures.

Plates Visuell Kommunikation

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.