Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Visuell Kommunikation

Plates

Visuell Kommunikation För att demonstrera olika avdelningar i järnaffären Didyk Pictures kom med idén att presentera dem som flera plattor med olika hårdvaruobjekt ovanpå dem, serverade på ett restaurangmässigt sätt. Vit bakgrund och vita rätter hjälper till att framhäva de serverade föremålen och gör det lättare för butiksbesökare att hitta en viss avdelning. Bilderna användes också på 6x3 meter skyltar och affischer i kollektivtrafik över hela Estland. En vit bakgrund och en enkel komposition gör att detta annonsmeddelande kan uppfattas även av en person i en förbipasserande bil.

Projektnamn : Plates, Designers namn : Sergei Didyk, Kundens namn : Didyk Pictures.

Plates Visuell Kommunikation

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.