Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kranar

Electra

Kranar Electra som inte har separat handtag lockar alla på grund av dess elegans och smarta utseende är avgörande för att vara unik för kök. Dra ner den digitala diskblandaren ger användarna fri rörlighet i köken och erbjuder alternativ för två olika flödesfunktioner. På electras främre område ger en elektronisk dyna tillgång till alla funktioner, antingen när sprutan är monterad i pipen eller i din hand med bara fingertoppen du kan kontrollera.

Projektnamn : Electra, Designers namn : E.C.A. Design Team, Kundens namn : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Kranar

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.