Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kranar

Electra

Kranar Electra som inte har separat handtag lockar alla på grund av dess elegans och smarta utseende är avgörande för att vara unik för kök. Dra ner den digitala diskblandaren ger användarna fri rörlighet i köken och erbjuder alternativ för två olika flödesfunktioner. På electras främre område ger en elektronisk dyna tillgång till alla funktioner, antingen när sprutan är monterad i pipen eller i din hand med bara fingertoppen du kan kontrollera.

Projektnamn : Electra, Designers namn : E.C.A. Design Team, Kundens namn : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Kranar

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.