Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Brosch

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosch Karaktär och yttre form på ett motiv gör det möjligt att ändra en ny design av en prydnad. I den livliga naturen förändras en period till en annan. Våren följer vintern och morgonen kommer efter natten. Färgerna förändras också såväl som stämningen. Denna princip om utbyte, växling av bilderna föras fram i prydnaderna av "Asia Metamorphosis", samlingen där två olika tillstånd, två obegränsade bilder återspeglas i ett objekt. Rörliga element i konstruktionen gör det möjligt att ändra prydnadens karaktär och utseende.

Analog Klocka

Kaari

Analog Klocka Denna design är baserad på en standard 24-timmars analog mekanism (halvfart timme hand). Denna design är försedd med två bågformade formskärningar. Genom dem kan de vända timmarna och minutshänderna ses. Timhanden (skivan) är indelad i två segment med olika färger som, roterande, indikerar AM- eller PM-tid beroende på vilken färg som börjar bli synlig. Minuhanden syns genom den större radiebågen och bestämmer vilken minutlucka som motsvarar 0-30 minutrattarna (belägen på den inre radien i bågen) och 30-60 minuters luckan (belägen på den yttre radien).

Modern Dress Loafer

Le Maestro

Modern Dress Loafer Le Maestro revolutionerar klädskon genom att integrera en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrishäl'. "Matrix-hälen" minskar hälens sektions visuella massa och visar klädskonets strukturella integritet. För att komplettera den eleganta vampen används högkornigt läder för den övre distinkta asymmetriska designen. Integrationen av hälavsnittet i den övre består nu av en elegant och förfinad silhuett.

Modern Qipao

The Remains

Modern Qipao Inspiration är från kinesiska reliker, "Keramik" är den mest representation som är mest populär oavsett från kungarna och folket. I min studie är till och med i dag de kinesiska estetiska standarderna för mode och Feng Shui (inredning och miljödesign) oförändrade. De gillar genomskin, lager och önskar. Jag skulle vilja designa en Qipao för att få implikationen och funktionen hos keramik från den gamla dynastin till modernt mode. Och provocerar människor som glömts bort från sin kultur och etnicitet när vi är i i-generationen.

Brosch

Chiromancy

Brosch Varje person är unik och original. Detta är tydligt även i mönstren på våra fingrar. Tecknade linjer och tecknen på våra händer är också ganska originella. Dessutom har varje person en rad stenar som ligger nära dem i kvalitet eller kopplade till personliga händelser. Alla dessa funktioner ger en tänkande observatör så många lärorika och attraktiva, som gör det möjligt att skapa personliga smycken baserade på dessa linjer och tecken på enskilda saker. Denna typ av prydnad och smycken - bildar din personliga konstkod

Smycken

Angels OR Demons

Smycken Vi bevittnar den ständiga striden mellan gott och ont, mörker och ljus, dag och natt, kaos och ordning, krig och fred, hjälte och skurk varje dag. Oavsett vår religion eller nationalitet har vi fått höra historien om våra ständiga kamrater: en ängel som sitter på vår högra axel och en demon till vänster, övertygar ängeln oss att göra gott och registrerar våra goda gärningar. Han djävulen övertygar oss att göra dåligt och föra register över våra dåliga gärningar. Ängeln är en metafor för vår "superego" och djävulen står för "Id" och den ständiga striden mellan samvete och medvetslös.