Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Damkläderkollektion

Hybrid Beauty

Damkläderkollektion Designen för Hybrid Beauty-kollektionen är att använda sötheten som överlevnadsmekanismen. Grundade söta funktioner är band, rufsar och blommor, och de omarbetas av traditionella fabriker och couture tekniker. Detta återskapar gamla couture-tekniker till modern hybrid, som är romantisk, mörk, men också evig. Hela designprocessen för Hybrid Beauty främjar hållbarhet för att skapa tidlös design.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designern av Ohgi-ringen har levererat ett symboliskt meddelande med den här ringen. Hennes inspiration från ringen kom från positiva betydelser som japanska vikfans har och hur mycket de älskas i den japanska kulturen. Hon använder 18K gult guld och en safir för materialet och de får fram lyxig aura. Dessutom sitter den fällbara fläkten på en ring i en vinkel som ger en unik skönhet. Hennes design är en enhet mellan öst och väst.

Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var utformad för att uppmuntra människor att återvända till den lekfulla sidan av livet som vanligtvis går förlorad när vuxen ålder kommer. Designern inspirerades av minnen från att ha sett sin son leka med sin färgglada magiska kub. Användaren kan spela med ringen genom att rotera de två oberoende modulerna. Genom att göra detta kan ädelstenfärguppsättningarna eller modulernas placering matchas eller överensstämmas. Förutom den lekfulla aspekten har användaren valet att bära en annan ring varje dag.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansande pärlorna bland havets brusande vågor, det är resultatet av inspiration från havet och pärlorna och det är en 3D-modellring. Denna ring är designad med en kombination av guld och färgglada pärlor med en speciell struktur för att genomföra pärlornas rörelse mellan havets brusande vågor. Rördiametern har valts i en bra storlek vilket gör designen tillräckligt robust för att göra modellen tillverkbar.

Örhängen Och Ring

Vivit Collection

Örhängen Och Ring Inspirerat av former som finns i naturen skapar Vivit Collection en intressant och nyfiken uppfattning av de långsträckta formerna och virvlande linjerna. Vivitstycken består av böjda 18 gult guldark med svart rodiumplätering på yttersidan. De bladformade örhängena omger öronklänningarna så att dess naturliga rörelser skapar en intressant dans mellan det svarta och guldet - gömmer sig och avslöjar det gula guldet under. Formernas sinuositet och de ergonomiska attributen i denna samling presenterar ett fascinerande spel av ljus, skuggor, bländning och reflektioner.