Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kosmetika Samling

Woman Flower

Kosmetika Samling Denna kollektion är inspirerad av de överdrivna klädstilarna från medeltida europeiska damer och fåglarnas former. Designern extraherade formerna av de två och använde dem som kreativa prototyper och kombinerades med produktdesign för att skapa en unik form och modekänsla och visade en rik och dynamisk form.

Bokdesign

Josef Koudelka Gypsies

Bokdesign Josef Kudelka, en världsberömd fotograf, har hållit sina fotoutställningar i många länder runt om i världen. Efter en lång väntetid hölls slutligen en zigenare-tema Kudelka-utställning i Korea, och hans fotobok gjordes. Eftersom det var den första utställningen i Korea fanns det en förfrågan från författaren att han ville göra en bok så att han kunde känna Korea. Hangeul och Hanok är koreanska bokstäver och arkitektur som representerar Korea. Text hänvisar till sinnet och arkitektur betyder formen. Inspirerad av dessa två element ville han utforma ett sätt att uttrycka Koreas egenskaper.

Offentlig Konst

Flow With The Sprit Of Water

Offentlig Konst Ofta förorenas samhällsmiljöer av invånarnas inter- och intra-personliga dissonanser, vilket resulterar i synligt och osynligt kaos i omgivningen. Den omedvetna effekten av denna störning är att invånarna regresserar till rastlöshet. Denna vanliga och cykliska agitation påverkar kroppen, sinnet och anden. Skulpturerna leder, brudgör, rensar och stärker det positiva "chi" i ett utrymme med fokus på trevliga och fredliga resultat. Med en subtil förändring i sin miljö styrs allmänheten mot en balans mellan deras inre och yttre verkligheter.

Varumärkesdesign

Queen

Varumärkesdesign Den utökade designen är baserad på konceptet drottning och schackbräde. Med de två färgerna svart och guld är designen att förmedla känslan av hög klass och omforma den visuella bilden. Förutom de metall- och guldlinjer som används i själva produkten, är scenens element konstruerat för att motverka schackens krigsintryck, och vi använder koordineringen av scenbelysning för att skapa rök och ljus från kriget.

Skulptur

Atgbeyond

Skulptur Xi'an ligger vid startplatsen för Great Silk Road. I den kreativa forskningsprocessen för konst kombinerar de den moderna naturen av hotellmärket Xi'an W, Xi'ans speciella historia och kultur och de underbara konsthistorierna från Tangdynastin. Pop i kombination med graffitikonst har blivit det konstnärliga uttrycket för W hotel som hade en djup inverkan.

Yong En Hamnomsättning

Hak Hi Kong

Yong En Hamnomsättning Förslaget använder tre koncept för att bygga om CI-systemet för Yong-An fiskehamn. Den första är en ny logotyp som skapar med specifikt visuellt material extraherat från kulturella egenskaper i Hakka-samhället. Nästa steg är en nyundersökning av underhållningsupplevelsen, skapa sedan två maskotpersoner som representerar och låt dem dyka upp i nya attraktioner för att leda turist in i hamnen. Sist men inte minst, hyvla nio platser inuti, omgivande med underhållningsaktiviteter och läckra kök.