Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Förpackningar För Koreansk Hälsokost

Darin

Förpackningar För Koreansk Hälsokost Darin är utformad för att befria moderna människor från motvilja mot Koreas traditionella hälsokostprodukter i utmattningssamhället och har enkel, grafisk tydlighet när det gäller att leverera paket till moderna människors känslighet, till skillnad från de oönskade bilder som har använts av traditionella koreanska hälsokostbutiker . Alla mönster är tillverkade av blodcirkulationsmotiv, vilket visualiserar målet att ge liv och hälsa de trötta 20- och 30-talen.

3D-Animering

Alignment to Air

3D-Animering När det gäller den kreativa bokstavsanimationen, började Jin med alfabetet A. Och när det gäller konceptsteget försökte han se mer kraftfulla stämningar som reflekterade över sin filosofi som är ganska aktiv men organiserande på samma gång. Längs vägen kom han med de motstridiga orden som grundligt stod för sin idé på något sätt som att anpassa sig till luften som är titeln på detta projekt. Med det i åtanke presenterar animationen mer exakta och känsliga stunder på det första ordet. Å andra sidan slutar detta med en ganska flexibel och lös vibe för att manifestera den sista bokstaven.

Webbdesign Och Ux

Si Me Quiero

Webbdesign Och Ux Sí, Me Quiero-webbplatsen är ett utrymme som hjälper dig att vara sig själv. För att genomföra projektet måste intervjuer genomföras och det sociala och kulturella sammanhanget i förhållande till kvinnor måste undersökas. hennes projektion i samhället och med sig själv. Det drogs slutsatsen att webben skulle vara ett ackompanjemang och skulle genomföras med hjälp av att hjälpa till att älska sig själv. I designen återspeglas det enkelhet med neutrala toner med röda kontraster för att uppmärksamma vissa handlingar, färger på bokens märke som publiceras av klienten. Inspirationen kom från konstruktivismskonst.

Vinetikettdesign

314 pi

Vinetikettdesign Att experimentera med vinprovning är en oändlig process som leder till nya vägar och olika arom. Den oändliga sekvensen av pi, det irrationella antalet med de oändliga decimalerna utan att känna till den sista av dem var inspiration för namnet på dessa viner utan sulfiter. Designen syftar till att sätta funktionerna i 3,14 vinserier i rampljuset istället för att gömma dem bland bilder eller grafik. Efter ett minimalistiskt och enkelt tillvägagångssätt visar etiketten endast de verkliga egenskaperna hos dessa naturliga viner, eftersom de kan observeras i oenologens anteckningsbok.

Bok

ZhuZi Art

Bok En serie bokutgåvor för samlade verk av traditionell kinesisk kalligrafi och målning publiceras av Nanjing Zhuzi Art Museum. Med sin långa historia och eleganta teknik värdesätts de traditionella kinesiska målningarna och kalligrafi för deras mycket konstnärliga och praktiska vädjan. Vid designen av kollektionen användes abstrakta former, färger och linjer för att skapa en konsekvent sensualitet och markera det tomma utrymmet i skissen. Det ansträngande sammanfaller med konstnärer i traditionell målning och kalligrafi.

Fotografering

The Japanese Forest

Fotografering Den japanska skogen är tagen från ett japansk religiöst perspektiv. En av de japanska forntida religionerna är animism. Animism är en övertygelse om att icke-mänskliga varelser, stilleben (mineraler, artefakter etc.) och osynliga saker också har en avsikt. Fotografering liknar detta. Masaru Eguchi skjuter på något som gör känslan i ämnet. Träd, gräs och mineraler känner livets vilja. Och till och med artefakter som dammar som lämnade naturen under lång tid känner viljan. Precis som du ser den orörda naturen kommer framtiden att se det aktuella landskapet.