Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Blomma Stativ

Eyes

Blomma Stativ The Eyes är ett blommestativ för alla tillfällen. Den ovala kroppen är guldfolierad med oregelbundna öppningar som mänskliga ögon som alltid söker underbara saker i Moder naturen. Stativet uppför sig som en filosof. Det värnar om naturlig skönhet och visar upp hela världen för dig innan eller efter att du tänder upp den.

Desktop Interaktivt Display Stativ

Ubiquitous Stand

Desktop Interaktivt Display Stativ Detta allestädes närvarande skrivbordsstativ är utformat för att interagera människor med dagdrömmar. Hålen är arrangerade och tillsatser förstärkta med blommor, klubbor eller ämnen som integreras i dess mönster från olika riktningar. Den kromade ytan reflekterar och ändrar toner till de visade motiven och människorna interagerar med den.

Mask

Billy Julie

Mask Denna design är inspirerad av mikrouttryck. Designern väljer Billy och Julie för två typer av flera personligheter. De intrikata elementen skapas genom parametrisk justering av orienteringarna för en stege-liknande geometri, baserad på en intrasslad kurva med partitioner. Som gränssnitt och tolk skapas den här masken för att få människor att undersöka sitt eget samvete.

Sminkassistent

Eyelash Stand

Sminkassistent Denna design utforskar en metafor av ögonfrans. Designern anser att ögonfransar är en strävan efter en personlig förväntning. Han skapar ett ögonfransstativ som en ikon för livet eller en miniatyr scen av prestanda. Denna stativ symboliserar ett påminnande engagemang på morgonen eller före sänggåendet genom att ställa ögonfransar tillfälligt före eller efter applicering. Ett ögonfransstativ är ett sätt att memorera vad något trivialt har bidragit till det personliga dagliga äventyret.

Temainstallation

Dancing Cubes

Temainstallation Denna design interagerar med visat ämne med moduler. Detta temastativ är utformat med självutvidgad mekanism för att ansluta sex eller fler kuber till en uppskalad enhet i tre vinkelräta riktningar. Den fria formkonfigurationen med skåror gör anslutningen lik den sammanflätade dansande människor. Arrangemanget av små hål skapar en struktur för boende för motiv med linjära delar.

Företagsidentitet

film festival

Företagsidentitet "Cinema, ahoy" var parolen för den andra upplagan av European Film Festival på Kuba. Det är en del av ett koncept med design fokuserat på resor som ett sätt att förbinda kulturer. Designen framkallar resan för ett kryssningsfartyg som reser från Europa till Havanna laddad med filmer. Utformningen av inbjudningar och biljetter till festivalen var inspirerad av pass och boardingkort som används av resenärer över hela världen idag. Idén att resa genom filmerna uppmuntrar allmänheten att vara mottaglig och nyfiken på kulturutbyten.