Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Matpaket

Kuniichi

Matpaket Den traditionella japanska konserverade maten Tsukudani är inte välkänd i världen. En soja-baserad kokt maträtt som kombinerar olika skaldjur och landingredienser. Det nya paketet innehåller nio etiketter designade för att modernisera traditionella japanska mönster och uttrycka ingrediensernas egenskaper. Den nya märkeslogotypen är designad med förväntan på att fortsätta den traditionen under de kommande 100 åren.

Honung

Ecological Journey Gift Box

Honung Utformningen av presentkassan för honung är inspirerad av Shennongjias "ekologiska resa" med rikliga vilda växter och god naturlig ekologisk miljö. Att skydda den lokala ekologiska miljön är designens kreativa tema. Designen antar traditionell kinesisk pappersskuren konst och skuggdockor för att visa den lokala naturliga ekologin och fem sällsynta och hotade förstklassiga djur. Grovt gräs och träpapper används på förpackningsmaterialet, som representerar begreppet natur och miljöskydd. Den yttre lådan kan användas som en utsökt förvaringsbox för återanvändning.

Infographic Med Animerad Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animerad Gif Projektet All In One Experience Consumption är ett Big Data Infographic som visar information såsom syfte, typ och konsumtion av besökare till komplexa köpcentra. Huvudinnehållet består av tre representativa insikter som härrör från analysen av Big Data, och de är arrangerade från topp till botten enligt ordningens betydelse. Grafiken görs med isometriska tekniker och grupperas i att använda representativ färg för varje ämne.

Filmaffisch

Mosaic Portrait

Filmaffisch Konstfilmen "Mosaic Portrait" släpptes som en konceptaffisch. Den berättar främst historien om en flicka som blev sexuellt attackerad. Vit har vanligtvis metaforen för döden och symbolen för kyskhet. Denna affisch väljer att dölja meddelandet om "död" bakom en flickas lugna och skonsamma tillstånd, för att lyfta fram den starkare känslan bakom tystnaden. Samtidigt integrerade designern konstnärliga element och suggestiva symboler i bilden, vilket orsakade mer omfattande tänkande och utforskning av filmverk.

Kristalljus Skulptur

Grain and Fire Portal

Kristalljus Skulptur Denna organiska ljusskulptur består av trä och kvartskristall och använder hållbart trä från ett reservbestånd av åldrat teakved. Väder i årtionden av solen, vinden och regnet, är träet sedan handformat, slipat, bränt och slutat till ett fartyg för att hålla LED-belysning och använda kvartskristaller som en naturlig diffusor. 100% naturliga oförändrade kvartskristaller används i varje skulptur och är ungefär 280 miljoner år gamla. En mängd träbearbetningstekniker används inklusive Shou Sugi Ban-metoden för att använda eld för att bevara och kontrastera färger.

Mobilapplikation

DeafUP

Mobilapplikation DeafUP utlöser vikten av utbildning och yrkeserfarenhet för dövsamhället i Östeuropa. De skapar en miljö där höraffärer och döva studenter kan träffas och samarbeta. Att arbeta tillsammans kommer att vara ett naturligt sätt att stärka och motivera döva människor att bli mer aktiva, öka sina talanger, lära sig nya färdigheter och göra en skillnad.