Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa väver hållbar rotting i svepande kurvor och kastar en tydlig silhuett. De naturliga materialen hyllar hantverkstraditionen i Filippinerna, som är ombyggda för nutida tider. Ihopkopplat, eller används som ett uttalande stycke, gör designens mångsidighet denna stol att anpassa sig till olika stilar. Att skapa en balans mellan form och funktion, nåd och styrka, arkitektur och design, är Haleiwa lika bekväm som den är vacker.

Projektnamn : Haleiwa, Designers namn : Melissa Mae Tan, Kundens namn : Beyond Function.

Haleiwa Stol

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.