Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställning

City Details

Utställning Utställningen av designlösningar för hårda bilder element City Details hölls från oktober 3 till oktober 5 2019 i Moskva. Avancerade koncept av hardscape-element, sport- och lekplatser, belysningslösningar och funktionella urbana konstföremål presenterades på ett område på 15 000 kvadratmeter. En innovativ lösning användes för att organisera utställningsområdet, där istället för till och med rader med utställningsbås byggdes stadens fungerande miniatyrmodell med alla specifika komponenter, såsom stadstorget, gator, en offentlig trädgård.

Projektnamn : City Details, Designers namn : ANO Moy Rayon Team, Kundens namn : АНО "Мой район"/ANO "Moy rayon".

City Details Utställning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.