Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kaffeset

Riposo

Kaffeset Utformningen av denna tjänst inspirerades av två skolor i början av 1900-talet, den tyska Bauhaus och den ryska avantgarden. Strikt rak geometri och väl genomtänkt funktionalitet motsvarar fullständigt andan i manifestationerna från dessa tider: "vad som är bekvämt är vackert". Samtidigt efter moderna trender kombinerar designern två kontrastmaterial i detta projekt. Klassiskt vitt mjölkporslin kompletteras med ljusa lock i kork. Designens funktionalitet stöds av enkla, praktiska handtag och formens övergripande användbarhet.

Projektnamn : Riposo, Designers namn : Mikhail Chistiakov, Kundens namn : Altavolo.

Riposo Kaffeset

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.