Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontorsbyggnad

The PolyCuboid

Kontorsbyggnad PolyCuboid är det nya huvudkontoret för TIA, ett företag som tillhandahåller försäkringstjänster. Den första våningen formades av gränserna för platsen och vattenledningen med en diameter på 700 mm som passerar platsen under jordens begränsande grundutrymme. Den metalliska strukturen upplöses i kompositionens olika block. Pelarna och balkarna försvinner från rymdsyntaxen och projicerar intrycket av ett föremål, men eliminerar också byggnadens. Den volymetriska designen är inspirerad av TIAs logotyp som förvandlar byggnaden till en ikon som representerar företaget.

Projektnamn : The PolyCuboid, Designers namn : Tetsuya Matsumoto, Kundens namn : TIA Co., Ltd.,.

The PolyCuboid Kontorsbyggnad

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.