Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kapell

Coast Whale

Kapell Valens bioniska form blev språket i detta kapell. En val strandsatta vid Islands kust. En person kan komma in i kroppen genom en låg fiskstjärna och uppleva perspektivet av en val som tittar på havet där det är lättare för människor att reflektera över försummelsen av miljöförstöring. Stödstrukturen faller på stranden för att säkerställa minimal skada på den naturliga miljön. Naturliga och miljövänliga material gör detta projekt till en turistdestination som kräver miljöskydd.

Projektnamn : Coast Whale, Designers namn : Zhang Jinyu, Kundens namn : Zhang Jinyu.

Coast Whale Kapell

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.