Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Light Portal Framtida Järnvägsstad

Light Portal

Light Portal Framtida Järnvägsstad Light Portal är masterplan för Yibin Highspeed Rail City. En livsstilsreform rekommenderar alla åldrar året runt. Bredvid Yibin High Speed Rail Station som fungerade sedan juni 2019 består Yibin Greenland Center av 160 meter höga tvillingtorn med blandad användning och integrerar arkitektur och natur med den 1 km långa landskaps Boulevard. Yibin har en historia i mer än 4000 år och ackumulerade visdom och kultur precis som sedimentet i floden markerade utvecklingen av Yibin. Tvillingtornen fungerar som en lätt portal för att vägleda besökare samt ett landmärke för invånarna att montera.

Projektnamn : Light Portal, Designers namn : QUAD studio, Kundens namn : QUAD studio.

Light Portal Light Portal Framtida Järnvägsstad

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.