Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Visuell Identitetsdesign

ODTU Sanat 20

Visuell Identitetsdesign För 20: e året av ODTU Sanat, en konstfestival som hålls varje år av Middle East Technical University, var begäran att bygga ett visuellt språk för att belysa de följd 20 år av festivalen. Som begärts betonades 20: e året av festivalen genom att närma sig den som ett täckt konstverk som ska avslöjas. Skuggor av samma färgade lager som bildar siffrorna 2 och 0 skapade en 3D-illusion. Denna illusion ger känslan av lättnad och siffrorna ser ut som om de smälter i bakgrunden. Det livliga färgvalet skapar en subtil kontrast med lugnet hos den vågiga 20.

Projektnamn : ODTU Sanat 20, Designers namn : Kenarköse Creative, Kundens namn : Middle East Technical University.

ODTU Sanat 20 Visuell Identitetsdesign

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.