Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designern av Ohgi-ringen har levererat ett symboliskt meddelande med den här ringen. Hennes inspiration från ringen kom från positiva betydelser som japanska vikfans har och hur mycket de älskas i den japanska kulturen. Hon använder 18K gult guld och en safir för materialet och de får fram lyxig aura. Dessutom sitter den fällbara fläkten på en ring i en vinkel som ger en unik skönhet. Hennes design är en enhet mellan öst och väst.

Projektnamn : Ohgi , Designers namn : Mimaya Dale, Kundens namn : MIMIDALE DESIGNS.

Ohgi  Ring

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.