Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningsdesign

Tape Art

Utställningsdesign År 2019 utlöste Taipei ett visuellt parti av linjer, färgbitar och fluorescens. Det var Tape That Art Exhibition som organiserades av FunDesign.tv och Tape That Collective. En mängd olika projekt med ovanliga idéer och tekniker presenterades i 8 bandkonstinstallationer och ställdes ut över 40 bandmålningar, tillsammans med videor av konstnärernas arbete tidigare. De tillagde också lysande ljud och ljus för att göra evenemanget till en uppslukande konstmiljö och material som de applicerade inkluderade tygtejp, kanalband, pappersband, förpackningssalor, plastband och folier.

Projektnamn : Tape Art, Designers namn : Fundesign.tv, Kundens namn : FunDesign.tv.

Tape Art Utställningsdesign

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.