Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Offentlig Skulptur

Bubble Forest

Offentlig Skulptur Bubble Forest är en offentlig skulptur av syrafast rostfritt stål. Den är upplyst med programmerbara RGB LED-lampor som gör det möjligt för skulpturen att genomgå en spektakulär metamorfos när solen går ner. Det skapades som en reflektion över växternas förmåga att producera syre. Titelskogen består av 18 stålstammar / -stammar som slutar med kronor i form av sfäriska konstruktioner som representerar en enda luftbubbla. Bubble Forest hänvisar till markfloraen liksom den som är känd från botten av sjöar, hav och hav

Projektnamn : Bubble Forest, Designers namn : Mirek Struzik, Kundens namn : Altarea.

Bubble Forest Offentlig Skulptur

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.