Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Musikrekommendationstjänst

Musiac

Musikrekommendationstjänst Musiac är en musikalisk rekommendationsmotor, använd proaktivt deltagande för att hitta exakta alternativ för sina användare. Det syftar till att föreslå alternativa gränssnitt för att utmana algoritmens autokrati. Informationsfiltrering har blivit en oundviklig sökningsmetod. Det skapar emellertid ekokammareffekter och begränsar användare i deras komfortzon genom att följa deras preferenser. Användare blir passiva och slutar ifrågasätta alternativen som maskinen ger. Att spendera tid för att granska alternativ kan öka enorma biokostnader, men det är ansträngningen som skapar en meningsfull upplevelse.

Projektnamn : Musiac, Designers namn : Chia-Min Lin, Kundens namn : LinStudio.

Musiac Musikrekommendationstjänst

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.