Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sociala Medier Digitala Recept

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sociala Medier Digitala Recept Unilever Food Solutions uppgav den bosatta kocken Heidi Heckmann (regional kundkock, Kapstaden) att skapa 11 unika recept för kryddblandningar med hjälp av Robertsons Spice Range. Som en del av kampanjen "Vår resa, din upptäckt" var tanken att skapa unika bilder och mönster med hjälp av dessa ingredienser för en rolig Facebook-kampanj. Varje vecka publicerades chef Heidi unika Spice Blends som medierika Facebook Canvas Posts. Var och en av dessa recept är också tillgängliga för nedladdning av iPad på UFS.coms webbplats.

Projektnamn : DIY Spice Blends by Chef Heidi, Designers namn : Lize-Marie Swan, Kundens namn : Unilever Food Solutions.

DIY Spice Blends by Chef Heidi Sociala Medier Digitala Recept

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.