Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lounge

BeantoBar

Lounge Ett viktigt element i denna design var att få fram överklagandet av de använda materialen. Det huvudsakliga materialet som användes var västra röd cederträ, som också används i deras första butik i Japan. Som ett sätt att visa materialet staplade Riki Watanabe upp ett mosaikmönster genom att stapla ihop bitar en efter en som en parkett, och använde essensen i material ojämna färger. Trots att de använde samma material kunde Riki Watanabe genom att klippa ut dem framgångsrikt variera uttryck beroende på betraktningsvinklarna.

Projektnamn : BeantoBar , Designers namn : Riki Watanabe, Kundens namn : JOKE..

BeantoBar  Lounge

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.