Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hudvårdspaket

Bionyalux

Hudvårdspaket Konceptet att återställa hud i nya hudvårdsprodukter sammanfaller med nollbördan av bagasseåtervinning, miljöskydd och ekologiskt koncept. Från produktfunktionerna i den 60-dagars begränsade lagringstiden för livsmedel i 30-dagars hudförbättringsbehandlingsprocessen väljs 30 och 60 som den visuella igenkänningssymbolen för produkten, och de tre användningsstegen, 1,2, 3 är integrerade i visionen.

Projektnamn : Bionyalux, Designers namn : 33 and Branding, Kundens namn : BIONYALUX.

Bionyalux Hudvårdspaket

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.