Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

Nanjing Fishing Port

Restaurang Projektet är en konverterad restaurang med tre våningar i Nanjing, täcker cirka 2 000 kvm. Förutom catering och möten finns tekultur och vinkultur tillgängliga. Dekoren kopplar ihop en livlig ny kinesisk känsla från taket till stenlayouten på golvet. Taket är dekorerat med gamla kinesiska konsoler och tak. Det utgör huvudelementet i designen på taket. Material som träfanér, gyllene rostfritt stål och målning som betecknar ny kinesisk känsla blandas ihop för att skapa ett nytt kinesiskt känslautrymme.

Projektnamn : Nanjing Fishing Port, Designers namn : Yuefeng ZHOU, Kundens namn : Yuefeng ZHOU,Zhecheng XU,Haiwei WANG.

Nanjing Fishing Port Restaurang

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.