Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bokhandel

Chongqing Zhongshuge

Bokhandel Genom att integrera det fantastiska landskapet i Chongqing i bokhandeln har designern skapat ett utrymme där besökarna känner sig som i den charmiga Chongqing under läsningen. Det finns totalt fem typer av läsarea, var och en som ett underland med särskiljningsegenskaper. Chongqing Zhongshuge bokhandel har gett konsumenterna en mer snygg upplevelse som de inte kan få genom online shopping.

Projektnamn : Chongqing Zhongshuge, Designers namn : Li Xiang, Kundens namn : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Bokhandel

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.