Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ui Design

Moulin Rouge

Ui Design Detta projekt är designat för människor som vill dekorera sin egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, även om de aldrig har besökt Moulin Rouge i Paris. Huvudsyftet är att erbjuda en förbättrad digital upplevelse och alla designfaktorer är att visualisera stämningen i Moulin Rouge. Konsumenter kan anpassa designförinställningar och ikoner på sina favoriter med ett enkelt tryck på skärmen.

Projektnamn : Moulin Rouge, Designers namn : Yuri Lee, Kundens namn : Yuri Lee.

Moulin Rouge Ui Design

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.