Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Familjens Bostad

Sleeve House

Familjens Bostad Detta verkligt unika hem designades av den kända arkitekten och forskaren Adam Dayem och vann nyligen en andra plats i tävlingen American-Architects US Building of the Year. Den 3-BR / 2,5-badiga hemmet ligger på öppna, rullande ängar, i en miljö som ger privatliv, samt dramatisk utsikt över dalen och bergen. Så lika enig som det är praktiskt har strukturen utformats schematiskt som två korsande muffliknande volymer. Den hållbart kylda träfasaden ger huset en grov väderbitad struktur, en modern omfortolkning av gamla lador i Hudson Valley.

Projektnamn : Sleeve House, Designers namn : Adam Dayem, Kundens namn : actual / office.

Sleeve House Familjens Bostad

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.