Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tandklinik

Clinique ii

Tandklinik Clinique ii är en privat ortodontisk klinik för en opinionsledare och armatur som tillämpar och forskar mest avancerade tekniker och material inom sin disciplin. Arkitekterna såg ett implantatkoncept baserat på ortodontisk typisk användning av medicinsk utrustning med hög precision som designprincip i hela rymden. Inre väggytor och möbler smälter sömlöst till ett vitt skal med en stänk av gul korian där banbrytande medicinsk teknik är implanterad.

Projektnamn : Clinique ii, Designers namn : Rahul Mistri, Kundens namn : Open Atelier Mumbai.

Clinique ii Tandklinik

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.