Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Privat Bostad

City Point

Privat Bostad Designern sökte inspiration från urbana landskap. Landskap med hektiska stadsrum rymdes därmed ut till bostadsområdet, kännetecknade projektet av Metropolitan-tema. Mörka färger lyfts fram av ljus för att skapa fantastiska visuella effekter och atmosfär. Genom att anta mosaik, målningar och digitala tryck med höghus byggdes intrycket av en modern stad in i interiören. Konstruktören satsade mycket på fysisk planering, särskilt fokuserad på funktionalitet. Resultatet blev ett snyggt och lyxigt hem som var tillräckligt rymligt för att tjäna 7 personer.

Projektnamn : City Point, Designers namn : Chiu Chi Ming Danny, Kundens namn : Danny Chiu Interior Designs Ltd..

City Point Privat Bostad

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.