Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Parametrisk Design

Titanium Choker

Parametrisk Design Designvis använder IOU 3D-simuleringsprogramvara för att skapa parametriska modeller, liknande den stil som Zaha Hadid vann över arkitekturen. Materialmässigt presenterar IOU exklusiva artiklar i titan med 18 karat guldlogotyper. Titan är hetaste i smycken, men svårt att arbeta med. Dess unika egenskaper gör att bitarna inte bara är mycket lätta utan ger en möjlighet att göra dem till nästan vilken färg som helst i spektrumet.

Projektnamn : Titanium Choker, Designers namn : Aleksandra Grishina, Kundens namn : I-O-U design studio & research lab .

Titanium Choker Parametrisk Design

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.