Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vinburk

Essenzza

Vinburk Vinets design, det är ursprungslandet och staden har varit mycket uppmärksam. Sök i miniatyr och traditionella målningar. De värdefulla motiven fick reda på att för att uppnå målet innebär detta att även om traditionell lyxig vinflaskdesign var mycket effektiv. Motiv som användes i designen, arabesques. Dessa motiv ritade från iransk lackerad målning. Designen försöker skapa originella och kreativa mönster och strävar efter att skapa design med en egen betydelse och att bära ett viktigt budskap.

Projektnamn : Essenzza, Designers namn : Azadeh Gholizadeh, Kundens namn : azadeh graphic design studio.

Essenzza Vinburk

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.