Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Typografiprojekt

Reflexio

Typografiprojekt Experimentellt typografiskt projekt som kombinerar reflektionen på en spegel med pappersbokstäver klippta av en av dess axlar. Det resulterar i modulkompositioner som en gång fotograferats föreslår 3D-bilder. Projektet använder magi och visuell motsägelse för att överföra från digitalt språk till analog värld. Konstruktion av bokstäver på en spegel skapar nya verkligheter med reflektion, som varken är sanning eller falskhet.

Projektnamn : Reflexio, Designers namn : Estudi Ramon Carreté, Kundens namn : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Typografiprojekt

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.