Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cigarett / Gummikorg

Smartstreets-Smartbin™

Cigarett / Gummikorg Smartbin ™, som är ett patenterat skräp med unika funktioner, kompletterar befintlig gatainfrastruktur som en tvilling, rygg-mot-rygg runt valfri storlek eller form på lampstolpe eller skyltstolpe, eller i soloformat på väggar, räcken och socklar. Detta frigör nya, oväntade värden från befintliga gator tillgångar för att skapa nätverk av bekvämt, förutsägbart belägna cigarett- och gummikullar som alltid är inom räckhåll, utan att lägga till röran i gatuscenen. Smartbin förvandlar gatuomsorg i städer över hela världen genom att möjliggöra ett effektivt svar på cigarett- och tandköttskräp.

Projektnamn : Smartstreets-Smartbin™, Designers namn : SMARTSTREETS LTD, Kundens namn : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Cigarett / Gummikorg

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.