Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

100 Bites Dessert

Restaurang Att ta bita som designtema, grafiska porträtt, tänder, modeller, kändishuvudvisualer är alla viktiga funktioner som hjälper till att stimulera smaklökarna för varje kund. Från det fina bruna och vita grafiska taket, till den vita supergrafiska väggen, till den snyggt arrangerade produktvisningsväggen, tillsammans med de 100 bitande ikonerna som representerar olika årtionden, förvirrar en rik designad svart humorsmak.

Projektnamn : 100 Bites Dessert, Designers namn : Danny Chan, Kundens namn : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Restaurang

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.