Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Curling Iron

Nano Airy

Curling Iron Det nano luftiga curling iron använder en innovativ negativ jonteknologi. Håller smidig konsistens, mjuk glansig curl under lång tid. Curlingröret har genomgått en nano-keramisk beläggning, känns väldigt smidig. Det krullar håret ömt och snabbt med den varma luften i de negativa jonerna. Jämfört med lockigt strykjärn utan luft kan du avsluta i en mjukare hårkvalitet. Produktens grundfärg är mjuk, varm och ren mattvit och accentfärgen är rosa guld.

Restaurang

Yuyuyu

Restaurang Det finns ganska mycket av dessa blandade samtida mönster på marknaden här i Kina idag, vanligtvis baserat på traditionell design men med antingen moderna material eller nya uttryck. Yuyuyu är en kinesisk restaurang, designer har skapat ett nytt sätt att uttrycka orientalisk design, en ny installation som består av linjer och prickar, de är utdragna från dörren till insidan av restaurangen. Med tidens förändring förändras människors estetiska uppskattning också. För modern orientalisk design är innovation mycket nödvändig.

Restaurang

Yucoo

Restaurang Med den gradvisa mognaden för estetik och de estetiska förändringarna av människan har den moderna stilen som belyser själv och individualitet blivit de viktiga elementen i design. Detta fall är en restaurang, designern vill skapa en ungdomlig rymdupplevelse för konsumenterna. Ljusblåa, gråa och gröna växter skapar naturlig komfort och avslappnad för rymden. Ljuskronan gjord av handvävd rotting och metall förklarar kollisionen mellan människa och natur och visar vitaliteten i hela restaurangen.

Butik

Formal Wear

Butik Herrkläderaffärer erbjuder ofta neutrala interiörer som negativt påverkar besökarnas stämning och därmed minskar andelen försäljning. För att locka människor inte bara att besöka en butik utan också för att köpa produkter som presenteras där, borde utrymmet inspirera och sprida en god uppmuntran. Därför använder designen av denna butik specialfunktioner inspirerade av syhantverk och olika detaljer som lockar uppmärksamhet och sprider gott humör. Den öppna rymden som delade sig i två zoner är också utformad för kundernas frihet under shopping.

Hårrätthållare

Nano Airy

Hårrätthållare Det Nano luftiga glattjärnet kombinerar nano-keramiska beläggningsmaterial med innovativ negativ järnteknologi, som snabbt ger håret försiktigt och slätt i rak form. Tack vare magnetsensorn på toppen av locket och kroppen stängs enheten av automatiskt när locket är stängt, vilket är säkert att bära med sig. Den kompakta kroppen med USB-laddningsbar trådlös design är lätt att förvara i handväska och bär, vilket hjälper kvinnor att hålla en elegant frisyr när som helst och var som helst. Det vita och rosa färgerna ger enheten en feminin karaktär.

Mobilapplikation

DeafUP

Mobilapplikation DeafUP utlöser vikten av utbildning och yrkeserfarenhet för dövsamhället i Östeuropa. De skapar en miljö där höraffärer och döva studenter kan träffas och samarbeta. Att arbeta tillsammans kommer att vara ett naturligt sätt att stärka och motivera döva människor att bli mer aktiva, öka sina talanger, lära sig nya färdigheter och göra en skillnad.